Søg på tradium.dk

Nyheder

Tre rekorder i Mariager

 
 

03. juli 2017

Dimission blev fejret med tre rekorder, tæt sammenhold og en tatovering.

Foto: Rektor Anette Skovlykke Nielsen ønsker til lykke til Alisa Batanovic og Cathrine Troelsen med årets højeste gennemsnit på 11,9 og legater fra Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen.

57 hhx-studenter og 35 eux business-studenter blev i år dimitteret på Tradium Mariagerfjord. Der var rekordhøje eksamensresultater i år. På HHX sluttede to elever, Alisa Batanovic og Cathrine Troelsen, med et gennemsnit på 11,9. På EUX business gjorde Randi Strand dem kunsten efter med et gennemsnit på 10,8. Det er de højeste eksamensresultater, der nogensinde har været på skolen. r var rekordhøje eksamensresultater i år. På HHX sluttede 2 elever med et gennemsnit på 11,9; nemlig Alisa Batanovic og Cathrine Troelsen. På EUX Business gjorde Randi Strand dem kunsten efter med et snit på 10,8.

 Rektor Anette Skovlykke Nielsen lagde i sin dimissionstale vægt på, at hun var imponeret over studenternes flotte resultater, men det var særligt én ting, der havde hendes bevågenhed; løfteevnen. På skolen samarbejder alle om både at lære og at få alle med.

- Jeg er stolt, når vi i år har flere studenter, der sætter skolerekord i eksamensgennemsnit; men det berører mig mindst lige så meget, når det lykkes at få alle i mål. Alle bestod i år og mange har haft store ambitioner. 54 % af hhx’erne har 5 A-niveau-fag, altså ét mere end de lovpligtige 4. Det har kostet jer flere timer på skemaet, mere svært stof og mange flere afleveringer. Og yderligere 7 % har hele 6 A-niveau-fag. I har jo virkelig udfordret jer selv, knoklet med skolearbejdet, været ihærdige og vedholdende – og I har opnået særdeles fine resultater. Det fremkalder respekt.

Ud over studierne har der været et godt sammenhold på årgangen med både guldfest, fredagscafe, idrætsdag og SuperBowlnat.

Thomas fik 12 og tatovering

I løbet af studietiden har mange af eleverne hjulpet med at informere potentielle elever om uddannelserne og på den måde været gode ambassadører. Ambassadøren over dem alle er dog nok Thomas Bach, som har ladet Tradium-logoet tatovere på sin ankel, hvilket han lovede, hvis han fik 12 i virksomhedsøkonomi.

Årets Legatmodtagere

Legatmodtagere HHX:

John Frandsens legat for højeste eksamensgennemsnit:

Alisa Batanovic og Cathrine Troelsen    

 

Jutlander Banks legat for flid, mod og vedholdenhed:

Lærke Uhrenholt og Mikkel Buur Andersen

 

Cykelgears legat for socialt sindelag og organisatorisk talent:          

Cecilie Bæch

 

Bodylabs legat for ekstra indsats for skole og kammerater:

Katrine Gatten

 

Martin Pedersens mindelegat til udlandsophold:          

Simon Hedegaard

 

Legatmodtagere EUX Business:

Beierholm, Hadsund, for højeste gennemsnit:             

Randi Strand

 

Købmand Wasehuus’ legat for stort fagligt ryk:           

Heidi Gjørup Hansen og Maria Østergaard

 

Yderligere oplysninger

,
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om små og store begivenheder hos Tradium.

Tilmeld dig